Offerte Ontvangen Contact

Diensten

Diensten van Edin’s Verbouw & Renovatie 

Edin’s Verbouw & Renovatie is een veelzijdig bedrijf dat vele diensten aanbiedt. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact met de klant. U heeft het gehele project direct contact met één contactpersoon. Heldere communicatie is erg belangrijk. Onze werknemers hebben de benodigde ervaring en papieren om hun werk te kunnen uitvoeren. Edin’s Verbouw & Renovatie staat voor:  

Welke diensten biedt Edin’s Verbouw & Renovatie aan?  

Bij ons kunt u voor veel verschillende diensten terecht. Heeft u een verbouwing? Wilt u uw huis laten renoveren? Of moet er onderhoud gepleegd worden aan uw huis? Kies voor Edin’s Verbouw & Renovatie. Onze veelzijdigheid zorgt ervoor dat u geen verschillende bedrijven nodig heeft, maar bij één bedrijf terecht kunt. Wilt u ons inhuren voor een klein project of een groot project? Wij nemen beide projecten aan en leveren maatwerk. Geen huis is tenslotte hetzelfde en verdient een eigen aanpak. Welke diensten bieden wij aan?  

 Heeft u een vraag over iets wat hier niet benoemd staat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! We zullen samen met u kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.  

Contact opnemen met Edin’s Verbouw & Renovatie 

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 06-17084835 of stuur een email naar info@edinsverbouw.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij streven ernaar om u zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag te geven.  

 Wilt u weten wat de prijs is voor bijvoorbeeld een verbouwing of renovatie aan uw huis? Vraag een offerte aan. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten en u ontvangt binnen twee dagen een antwoord. 

Bouwen & Verbouwen

Kwaliteit is de prioriteit

Voor zowel verbouw en aanbouw van uw huis staan we voor u klaar. Heldere Communicatie gedurende het traject is voor ons altijd het belangrijkste.

Elk aspect van de verbouwing wordt zorgvuldig uitgevoerd met hoogwaardigheid en kwaliteit als prioriteit.

Renoveren & Schilderen

Keurige afwerking

Schilderen zit in ons DNA, en ons zusterbedrijf Atlantis beschikt over alle ervaring en kunde.

Voor ons is het van groot belang om hier optimaal gebruik van te maken. Via deze weg bent u verzekerd van bewezen kwaliteit en lange ervaring met schilderwerk.

Onze Werkzaamheden

Al onze beschikbare diensten en werkzaamheden op een rij

Overige werkzaamheden

Wenst u iets wat hier niet tussen staat? Misschien kunnen we u toch helpen

wij weten dat het onderhoud van uw woning uit specifieke wensen kan bestaan, en daarom moet u vooral niet aarzelen om contact op te nemen.

Bouwen is maatwerk, daarom kunnen wij uiteraard ook advies op maat leveren.

Contact

Vraag offerte aan

Geheel Vrijblijvend
Binnen twee dagen ontvangt u uw offerte en weet u waar u aan toe bent